Läbimõtlemata ussitõrjet teinud majaomanik pani kodu põlema (4)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rästik.
Rästik. Foto: Aivar Aotäht / Sakala / Scanpix

Bensiiniga ussitõrjet teinud innukas majaomanik lõpetas ettevõetud töö nii nagu karta võis: maja süttis põlema.

Lõuna-Soomes Siuntios üritas innukas majaomanik koduümbrusest bensiiniga usse tõrjuda. Mõned piisad kütust kukkusid aga äsja töötanud muruniidukile, mis oli piisavalt soe, et bensiin põlema süüdata, vahendab YLE.

Arvestades äärmiselt kuiva ilma põles kõik peagi ümberringi heleda leegiga, tuld võttis kahjuks ka maja. Leegid liikusid välisseina mööda pööninguni välja. 

Tuletõrje kutsunud majaomanik üritas päästjate saabumiseni ise kastmisvoolikuga kustutades olukorda kontrolli all hoida. 

Tuli põhjustas 15 000 euro ulatuses kahjustusi, kuid majaomaniku õnneks on need välised: siseruumid põlengus kannatada ei saanud. Välisvoodrist tuleb välja vahetada umbes viis ruutmeetrit ja katusest umbes kolm ruutmeetrit.

Nii Soomes kui Eestis püsib jätkuvalt suur tuleoht, seega kõigi süttimisohtlike protseduuridega koduaias ja väljaspool seda tuleb olla äärmiselt ettevaatlik ja need võimalusel tegemata jätta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles