Argipäeva romantika: teeküünlad ja lekkiv deodorant viisid neiu teise astme põletusega haiglasse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise paari romantiline õhtu lõppes plahvatuslikult.
Inglise paari romantiline õhtu lõppes plahvatuslikult. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ayla Good jääb poiss-sõbraga planeeritud õhtut ilmselt elu lõpuni mäletama – loodetud romantika asemel sai neiu hoopis teise astme põletushaavad.

Õnnetus ei hüüa tulles, niisamuti ka lekkiv deodorandipudel ning selle vahetus läheduses paiknev teeküünal. Inglanna Ayla Goodil tuli see õppetund üsna valusalt läbida. Napakate asjaolude kokkulangemisel tekkinud plahvatuse tõttu ähvardavad põletusjäljed saata naist kogu elu.

20. juunil oma silmarõõmuga vannimõnusid nautinud Ayla Good astus vannist välja vaid selleks, et heita pilk vannitoa ukse taga näuguvale kassile, kes ei andnud noorele naisele rahu, vahendab dailymail.co.uk. Ust avades kärgatas aga plahvatus.

Mis oli juhtunud?

Lekkinud deodorandipudelist mahavalgunud gaas oli kokkupuutel õhu ja küünlast lõõmanud kuumusega plahvatanud, tekitades teise astme põletuse noore naise nahale. Noor naine manitseb inimesi ettevaatlikkusele ning loodab, et tema õnnetusest on meil kõigil nüüd üht-teist kõrva taha panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles