Koduta jäänud üheksa lapse ema elab võsukestega rannaliival

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiri pere ootab paremat homset.
Iiri pere ootab paremat homset. Foto: Pexels / CC0 Licence

Üheksa lapse ema on elu keerdkäikude tõttu kolinud oma pere Youghali rannikualale, kuhu rajatud telklaagris on elatud juba üle nädala. 

Iiri pereema Keely Jones on murest murtud. Naise püüe leida oma perele taskukohane elamispind, ei ole vilja kandnud ning suureliikmeline pere on olnud sunnitud viimase nädala rannaliival veetma.

31-aastane pereema on üles seadnud telklaagri, kuhu on asunud oma kuue noorima lapsega öömajale. Naise kolm vanemat last on leidnud aga katusealuse kas sõprade või sugulaste juures.

«Ma loodan, et kuskil on keegi, kes saab meile taskukohast elamispinda pakkuda. Ma ei otsi midagi suursugust, lihtsalt üht püsivat kohta, kus oma perega elada,» ütles Jones väljaandele. Naine rõhutab, et ta ei ole rannal heategevuseks, samuti ei oota ta inimestelt tasuta lõunaid, ainult üht lootusekiirt, mis võimaldaks tal oma sissetuleku eest lastele kodu pakkuda.

Küll aga pelgab visa pereema emakest loodust ning loodab, et päikeselised ilmad kestavad kuni pere on uue kodu leidnud.

«Ma üritan laste juuresolekul vaprat nägu teha ning teesklen, et oleme lihtsalt ühel pikal puhkusereisil,» üritas Jones positiivseks jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles