Ema ähvardab teismelise tütre segipaisatud toast ilma jätta, kui too seda korda ei tee (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise pereema kannatuspiirist on mitme kaubarongiga üle sõidetud - teismelise tütre hooletusest kurguni tüdinenud ema ähvardab teismelise oma toast ilma jätta.

Kolme lapse ema sõnul jätavad ta teismelise tütre hoolsus ja kohusetunne soovida. Maas vedelevatest riietest, tolmurullidest ning pidevast mustusest tüdinenud ema ähvardab tütre toa vennale anda, kui esimene oma tuba korda ei tee.

Perefoorumis oma muret kurtnud pereema sõnul elab viieliikmeline pere kolmetoalises korteris, kus kaksikutest perepojad on sunnitud üht tuba jagama, vahendab thesun.co.uk. Nüüd aga ähvardab ema 13-aastase teismelise neiu toast ilma jätta, kui too oma toa korrashoius ja koristuspraktikates korrektuure ei tee.

Ema sõnul on ta korrashoiu küsimustes tütrele pidevalt appi tõtanud ning vajalikke õpetussõnugi jaganud. Nüüd on aga pereema mõõt täis.

Mis sa arvad, hea lugeja? Kas perefoorumis tütre kasina koristamise üle kurtnud pereema ähvardused kannavad veel vilja?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles