Väga soodne lahendus, mis tõstab eramaja väärtust märkimisväärselt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui plaanid oma maja müüma hakata ja tahaksid minimaalselt investeerides maksimaalselt teenida, võiksid kaaluda ühe lahenduse lisamist oma koduaeda.

Tegemist on välidušiga - selle paigaldamine ei nõua suuri investeeringuid, aga selgub, et duši näol on tegu lisaga, mida potentsiaalsed koduostjad väga kõrgelt hindavad ja on nõus selle olemasolu korral ka maja eest kõrgemat hinda maksma, vahendab Fox News. 

 

A post shared by Perricone MD (@perriconemd) on

Paljude meelest on välidušid muidugi jube lahendus, kuid suuremale osale inimestest näivad need ülemaailmselt siiski väga meeldivat. Kindlasti on välidušš aga parem investeering kui bassein - bassein võib pigem kodu väärtust maha kruvida, sest inimesed ei viitsi tegeleda selle hooldamisega, väikelastega pered aga välistavad basseiniga kodud sageli täielikult.

Välidušš on samas siiski veel üsna harvaesinev lahendus ja koduotsijaile meeldivad põnevad lisad, mida igas aias ei kohta. Samuti meeldivad õueala pesemisvõimalused lemmikloomaomanikele, kes saavad sel moel looma enne tuppaminekut puhtaks loputada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles