Näitleja Tom Hanks müüb abikaasaga internetis mööblit

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actor Tom Hanks uses his fingers as a "view finder" as he watches his wife Rita Wilson pose at the premiere of her new film "Old Dogs" in Hollywood, California November 9, 2009. Rita Wilson's publicist Heidi Schaeffer is shown (R.)  REUTERS/Fred Prouser    (UNITED STATES ENTERTAINMENT)
Actor Tom Hanks uses his fingers as a "view finder" as he watches his wife Rita Wilson pose at the premiere of her new film "Old Dogs" in Hollywood, California November 9, 2009. Rita Wilson's publicist Heidi Schaeffer is shown (R.) REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES ENTERTAINMENT) Foto: Fred Prouser / Reuters

Hollywoodi täht Tom Hanks on ühes abikaasaga pannud püsti korraliku mööbliäri.

Näitleja Tom Hanks ja abikaasa Rita Wilson on veidi vähem kui aasta peale kodu soetamist pannud internetioksjonile mõned paarile üsnagi südamelähedased esemed. Haruldaste mööblitükkide hulgast võib leida ennekõike imetabast antiiki ja erinevat pudi-padi, mille juured ulatuvad tagasi isegi 19. sajandisse, vahendab apartmenttherapy.com. 

Paljud esemetest on abielupaari südame külge jõudnud juba kasvada, seega pilkupüüdvatest antiikasjadest loobumine ei ole kerge ka nende jaoks.

«Ma arvan, et väärt asjadel on hea energia ja loodan, et meie esemed toovad väärt hetki ka kellegi teise majapidamisse,» märkis Wilson.

Paari müügisolevatele esemetele saab pilgu peale visata SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles