Kiuslik naabrimees kutsus muruniitmisäri püsti pannud väikemehele politsei

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kiuslik naabrimees kutsus väikemehele politsei, väitega, et noorsand olevat niitnud muru selleks mitte ettenähtud kohas.

Kogukonnale appi tõtanud 12-aastasest Reginald Fieldsist on saanud oma naabruskonna märter. Vanema vennaga muruniitmisäri püsti pannud väikemees on jäänud hambu kiuslikule naabrimehele, kes oma pahameelest ka ametivõimudele teada andis.

Alaealistele poistele loeti sõnad peale ja sellega kogu vahejuhtum piirduski, vahendab honey.nine.com.au. Küll aga läks internetis lumepalli kombel veerema poiste kliendiks olnud naisterahva video, kelle sõnul olevat kiusliku naabrimehe tegevus karjuv ülekohus.

Kogemata valet murulappi niitnud poisikeste ärile mõjus sedalaadi «turundus» aga üsna positiivselt. Poistel on nüüd päevas neli kuni viis broneeringut ning näib, et suvevaheaja lõpuni on poisikluttidel käed-jalad tööd täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles