Luksuslik Airbnb ja tööle tõtanud vanataat sattusid tüdrukute jõugu viha alla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb veebisait.
Airbnb veebisait. Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP

Austraalia neidude jõuk tegi esmalt hävitustööd Airbnb üürikodus ning ründas seejärel 74-aastast vanahärrat.

Pühapäeva varahommikul sai Melbourne'i politsei mitu väljakutset. Esmalt sõideti inspekteerima üht Hawthorn East linnajaos kontrolli alt väljunud prallet. Paar tundi hiljem oli ametivõimudel samal aadressil taas üks väljakutse. Peoliste vahel alguse saanud kähmlus oli kulmineerinud vandaalitsemise ning võõra kinnisvara rüvetamisega.

1,8-miljonilise Airbnb üürikodu puhul vandaalid järeleandmisi ei teinud - endast jäeti märk nii kodu seintele, lagedele kui sissesõiduteel olevale Mercedes-Benzile, vahendab heraldsun.com.au. 

Samas kandis, mõni aeg hiljem, sattus ilmselt sama kamba ohvriks ka üks 74-aastane meesterahvas, kes sai kaheksalt patsikandjalt korraliku keretäie ning viibib praegusel momendil raskes seisus haiglas.

«Nad peksid mind jalutuks ning hakkasid seejärel pähe taguma. Ma olen õnnelik, et neilt nuga ei saanud,» märkis vanahärra väljaandele.

Mõnetunnise vahega toimunud vahejuhtumite süüdlasteks peab Austraalia politsei teismelistest koosnevat neidude gruppi, kelle tuvastamisel loodetakse kogu naabruskonna koostööle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles