Kodu ehitusele sadu miljoneid kulutanud mees tegi palgatud maalrimehele külma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

Endale kalli kodu ehitada lasknud meest ootab kohtutee maksmata jäänud tasude eest.

Robert Pereira eesmärk oli lihtne - jõukas ärimees soovis ehitada suursuguse kodu endale ja oma perele. 159 miljonit eurot ehk veidi rohkem kui 135 miljonit eurot uude elamispinda investeerinud meest ootab aga kohtutee, maalritöö eest maksmata jäänud tasude tõttu. 

Pereira palgatud projektijuht võttis 2015. aasta juunis tööle maailmaklassi maalermeistri Atelier Premiere'i. 2017. aastal, mil maalikunstniku töö oli juba peaaegu viimases vaatuses, keeldus projektijuht talle maksmast, tuues põhjuseks rahulolematuse maalri tehtud tööga. Töötasu ootel Premiere tegi pea pool tehtust ümber, et vastata tööandja ootustele. Pereira projektijuht leidis aga jätkuvalt põhjust nurisemiseks ning jättis maalri, olenemata mehe pingutustest ning lõpututest ümbertegemistest, töötasuta. 

Ühtekokku 781 000 dollarist ehk pea 664 002 eurost ilma jäänud maalrimehe mõõt on viimaks täis ning loodetavasti suudab seadusesilm mehele õiglase palga välja teenida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles