Austraalia ostjaid köidab kahekohaline garaaž rohkem kui müüdav elamispind

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Austraalias müüki paisatud elamine jätab sealsed elanikud külmaks, küll aga on austraallaste silmad särama pannud elamispinnaga kaasasolev garaaž. 

Austraalia kinnisvarahuvilised on näidanud suurt huvi ühe kahekohalise garaaži vastu, sellega kaasasolev eluruum on potentsiaalsete ostjate silmis aga pigem sekundaarse tähtsusega.

Kinnisvara vahendava maakleri, Ashley Milesi, sõnul on selline fenomen igati ootuspärane. Ühetoalise korteriga kaasasolev garaaž on nimelt kaks korda suurem müüdavast eluruumist, pakkudes lisaks parkimisele ka rohkelt hoiustamisvõimalusi, vahendab realestate.com.au. Milesi sõnul on kõik kinnisvaraobjekti uudistama tulnud huvilised tundnud huvi eeskätt selle garaaži vastu.

«Parkimiskohad on selles piirkonnas suureks tuluallikaks ning väga paljudes elurajoonides pole garaaže ega parkimiskohti ollagi,» täpsustas Miles väljaandele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles