Fotod: kodu, kus pea kogu mööbel on kasutatuna ostetud

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Cook ja tema kaasa Ryan.
Jessica Cook ja tema kaasa Ryan. Foto: www.apartmenttherapy.com

Unustage IKEA ja teised kiirmoe mööblipoed: see kodu on suurepärane näide sellest, kuidas elamise saab pea täielikult järelturuleidudega sisustada.

Jessica Cook peab menukas veebipoes Etsy oma pisikest kasutatud mööbliga äritsemise ettevõtet. Seega pole imestada, et pea kogu tema kodu on samuti kasutatud mööbliga sisustatud, vahendab Apartment Therapy.

Kuna Jessica kirg on kasutatud mööbel, pole imestada, et seda leiab nii ta kodus kui poes. Naisel on isegi kombeks kõike, mis ta oma poe jaoks ostab, mõnda aega enda kodus kasutada, et ka ise esemest pisut rõõmu tunda. 

«Valin poodi müümiseks vaid need esemed, mida ma tõesti ise ka oma kodus näha tahaksin. Nii et vahepeal ma tahangi neid oma kodus näha mõnda aega enne seda, kui need edasi müün,» sõnab ta.

Jessical on kasutatud mööbli ostmisel ka üks küllalt vankumatu reegel: ta ei kuluta naljalt millelegi üle saja euro. Kui kasutatud ese maksab sellest rohkem, peab see olema väga väärtuslik, et ta selle soetamist kaaluma hakkaks. 

Vaata pilte Jessica kodust SIIT! Ei ütleks ju, et tegu on kasutatud kraamiga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles