Noorpaar leidis lahenduse, kuidas lubada korraga oma kodu ja pidevat reisimist

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: inhabitat.com

Kuigi üldiselt on kombeks valida üks või teine: kas oma kodu või reisimine, siis üks noorpaar leidis nutika lahenduse, kuidas saavutada mõlemad.

Selleks, et reisides majutuskuludelt säästa ja üldse oma kodu pidada, ehitasid Andre ja Marissa 2017. aasta Mercedes Sprinteri täielikult ümber: sellest sai neile ratastel kodu, millega maailma avastama minna, vahendab Inhabitat.

Foto: inhabitat.com

Selliseid ümberehitatud kaubikuid oleme näinud varemgi, kuid Marissa ja Andre on teinud ära tõsise hulga tööd: neil on tänu päikesepaneelidele olemas elekter ära on mahutatud korralik kööginurk, voodi ja hulgaliselt panipaiku. Vähe sellest: köögis on olemas pliit, voolav vesi ja külmkapp.

Foto: inhabitat.com

Tänu päikesepaneelidele ja generaatorile võivad nad mõnda aega muretult igasugu inimasustusest täiesti eemal olla. Tänu samale lahendusele on neil bussis ka lambivalgus olemas.

Foto: inhabitat.com

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles