Kolm profinippi vähendavad oluliselt vajadust vannituba küürida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Vannitoa koristamine on tüütu kohustus nagunii, seda enam veel sooja suveilmaga. Kolm väga lihtsat nippi aitavad seda tüütut tööd aga tublisti edasi lükata.

Selleks, et vannituba oleks vaja põhjalikult puhastada oluliselt harvem kui kord nädalas, pead sa teadma kõigest kolme väikest nippi, vahendab Apartment Therapy.

Kuivata segistid

Pärast duši, vanni või kätepesu kuivata alati ära segistid, millele kogunenud kuivanud veeplekid on esimeseks vihjeks, et vannitoa koristamisest on mõni aeg juba möödas. See võtab alati vaid hetke, aga aitab puhast muljet säilitada väga kaua. 

Loobu valedest dušikardinatest

Paljud kasutavad vannitoas plastikust kardinaid, mida on võimatu puhastada - plekid jäävad neile sügavalt sisse ja korralikku pesu see materjal ei kannata. Osta nende asemel kaks kangast dušikardinat ja pese neid näiteks koos trenniriietega. Kui hangid kardina, mille sees tunnel (mitte klõpsudega toru külge kinnituv), on ka selle vahetamine äärmiselt lihtne. Puhas dušikardin mängib puhta mulje juures olulist rolli.

Värskenda tualetti soodaga

Selleks, et tualetipotti nii tihti küürima ei peaks, raputa tualetipotti aeg-ajalt enne vee tõmbamist peotäis soodat. See hoiab poti oluliselt puhtamana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles