Kohaliku omavalitsuse teeparandusmeetod hämmastab elanikke

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
In this Tuesday, Feb. 11, 2014 photo, a driver navigates past several potholes in Bloomington, Minn. The relentless cycle of snow and bitter cold this winter is testing the skeletons of steel and cement on which communities are built. Pipes are bursting in towns that are not used to such things, and roads are turning into moonscapes of gaping potholes big enough to snap axles of passing vehicles. (AP Photo/Jim Mone) / TT / kod 436
In this Tuesday, Feb. 11, 2014 photo, a driver navigates past several potholes in Bloomington, Minn. The relentless cycle of snow and bitter cold this winter is testing the skeletons of steel and cement on which communities are built. Pipes are bursting in towns that are not used to such things, and roads are turning into moonscapes of gaping potholes big enough to snap axles of passing vehicles. (AP Photo/Jim Mone) / TT / kod 436 Foto: Jim Mone / AP

Ühe linna elanikud olid väga hämmastunud, kui avastasid, mil moel on omavalitsus lahendanud nende aukliku tee probleemi.

Austraalias Melbourne´is Port Philipi linnas otsustas kohalik omavalitsus, et parim meetod aukliku tee parandamiseks on puu istutamine, vahendab news.com.au. 

Nii pistetigi sügavasse löökauku, mis kohalikele ammu peavalu valmistanud oli, kasvama üks puu.

Kohalikud, kes olid rõõmustanud, et pikalt peavalu valmistanud auk lõpuks parandatud saab, ei suutnud oma silmi uskuda, kui tee liiklusele uuesti avati ja augus puu kasvas.

Kui hämmingus kohalikud omavalitsusega ühendust võtsid ja küsisid, mida sellest arvama peaks, selgus siiski, et tegu on eksitusega.

Port Philipi linnapea Bernadene Voss ütleb, et kuna auk oli üsna ruudukujuline, eeldas nende hooldustöötaja ilmselt, et tegemist on puu istutamiseks tehtud auguga. Kuna samasse piirkonda on viimastel aastatel istutatud 400 puud, sai puu ka muret tekitanud auk. 

«Meie kavatsused olid head, aga see puu, jah, sai tõesti valesse kohta,» tunnistab linnapea, kes istiku kiiresti eemaldada lasi.

Lähipäevil peaks auk korralikult parandatud saama.

Vaata fotot kummalise asukohaga puust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles