Geniaalne nipp muudab kodu koristamise poole lihtsamaks (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kes ei tahaks koristamise pealt kõvasti aega kokku hoida? Ühe hea nipiga, mis pärit juba meie vanaemade ajast, hoiab vähemasti suurte koristuste pealt aega kõvasti kokku.

Meie vanaemad teadsid, kuidas aega kokku hoida. Selleks, et suuremad koristused sujuksid vaevata ja vähese ajakuluga, leiutati nii mõnigi väärt nipp. Näiteks kaeti kõrgemate kappide pealsed, kuhu pilk ei ulatu, paberiga, vahendab Apartment Therapy.

Miks? Sest siis tuleb koristades vaid pabereid vahetada, mis on oluliselt kiirem protseduur kui riiuli- ja kapipealsete lapiga nühkimine, loputamine, uuesti puhastamine, kuivatamine.

Kapipealsete katmiseks sobivad igasugused paberid, ka ajaleht ja pakkepaberite jäägid. Jälgida tuleb, et tegu oleks õhema paberiga, sest muidu jääb see silma riivama. 

Koristamispäeval võtad paberi ära, viskad vanapaberisse, paned uue paberi asemele ja töö, mis varem võttis korralikult aega, saab hetkega tehtud. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles