Fotod: naine värskendas kulunud vannitoa vähem kui 60 euroga

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: juzjawasurzadze.pl

See vannituba on suurepärane näide sellest, et alati ei pea võimsate tulemuste saavutamiseks rahakott puuga seljas olema, tuleb lihtsalt loovalt läheneda.

Justyna elas paar aastat üürikorteris, mille vannituba ei kannatanud mingisugust kriitikat: lisaks sellele, et see oli vananenud, katsid seinu ka hallituse laigud. 

Möödunud suvel õnnestus naisel korteriomanik ära rääkida: too lubas tal oma kulu ja kirjadega vannituba pisut üles vuntsida.

Vannituba enne.
Vannituba enne. Foto: juzjawasurzadze.pl

Esmalt pesi Justyna puhtaks vannitoa seinad. Seejärel värvis ta kõik valgeks. Värskenduse said ka läbi ruumi kulgevad veetorud. 

Värvidest valis Justyna vannituppa valge, musta ja pisut vasetooni. Osa vannitoa plaatidest sai peale musta spreivärvi kihi. Ka ukse värvis naine mustaks. 

Vasetooni said veetorud ja vannikardina toru ja mõned plekkpurgid, millest Justyna vannitoas asju hoiab.

Seina kinnitas naine kaks valget riiulit, mille peal veel korve ja karpe säilitamist vajavate asjadega. Mõned pildiraamid, natuke toalilli ja triibuline kaltsukast pärit vannikardin ning valmis ta oligi!

Kõige selle peale kulus Justynal vaid 51 eurot! Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles