Väga pisike suvemaja vahetas omanikku 340 000 euroga

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: homesandproperty.co.uk

Kerkivad kinnisvarahinnad on ülemaailmne trend, mis toob endaga kaasa üsna uskumatuid tehinguid. Näiteks vahetas äsja üks väike suvemaja omanikku 336 422 euro eest.

Tegemist on suvemajakesega Suurbritannia ihaldusväärses suvituspiirkonnas Dorsetis. Majas pole ei elektriühendust ega tualettruumi, vesi on olemas vaid köögikraanis. Kuid tegemist on väga armastatud rannajoonega, mistõttu kinnisvarahinnad sealkandis on uskumatult kõrged, vahendab Daily Mail.

Jaanuaris vahetas üks sarnane majake seal omanikku 300 000 euroga, kuid äsja müüdud suvekodu eest käidi rohkem raha välja ilmselt seetõttu, et see asub majaderivi ühes otsas ja tema küljel on rohkem ruumi kui teistel sarnastel majadel.

Ruutmeetreid on majas kõigest 24, kuid hoolika planeerimise järel mahub sinna magama kuus inimest. Lisaks alumisele korrusele, kus on diivan ja korralikult sisustatud kööginurk, on majakesel ka katusealune, mis ongi mõeldud vaid magamiseks.

Elektrit saab maja päikesepaneelidest. Majakesteni pääseb rongi või praamiga või jala. Autoga ligipääs puudub.

Kohalik omavalitsus on sätestanud, et majakestes võib ööbida vaid maist oktoobrini, muul ajal aastas võib piirkonda külastada päevaks.

Vaata rohkem pilte SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles