Fotod: tuntud Eesti paar müüb oma ühist kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Lauljanna Gerli Padar ja tema tantsijast kaasa Martin Parmas on müüki pannud oma ühise kodu. Müügiga tegeleb pere meespool kinnisvaraportaalis ise.

Padari ja Parmase müügis olev korter asub Tartus Kuperjanovi tänavas. Korterist paistab kätte Tartu kaunis renoveeritud jaamahoone.

Foto: city24.ee

Korter on neljatoaline ja asub majas, mis valmis 2008. aastal. Miljööväärtust tõstab kuulutuse sõnul lisaks asukohale ka sama tänava teiste hoonete arhitektuur ja jaamahoone ette rajatud uus linnaväljak. 

Foto: city24.ee

Korter on maja kolmandal korrusel ja läbi maja planeeringuga. Aknad avanevad ühest küljest parki, teisest sisehoovi. Korteris on avar köök-elutuba, kolm magamistuba. Elutoa juures on rõdu, mis avatud õhtupäikesele. Rõdud on ka kahel magamistoal.

Foto: city24.ee

Korteri viimistluses on kasutatud palju naturaalseid materjale, näiteks tammeparketti. Uksed on täispuidust. Köögimööbel Arensilt. Ka garderoobikapid on täispuidust. Korteris on kaminavalmidus.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles