Kodust välja tõstetud pereema uitab laste ja toidukäruga tänavatel ringi (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise pere tulevik on ebaselge.
Inglise pere tulevik on ebaselge. Foto: Eric Gaillard / Reuters/Scanpix

Maksmata üüri eest munitsipaalkorterist välja tõstetud inglise pereema veedab oma päevad toidukäruga tänavatel ringi uidates - täbarasse olukorda sattunud pere tulevik on hägusam kui eales varem.

Kolme lapse ema Colette Tomassi elu on justkui suletud ring, millesse ei ulatu ükski lootusekiir. Väljatõstmise järel garaažibokse rentinud naisel on kõikvõimalikud õlekõrred otsas ning pereema on sunnitud isiklike esemetega tänavatel konutama, vahendab thesun.co.uk

Kolm aastat munitsipaalkodus elanud naise suurimaks murekohaks on ta lapsed. Lisaks vaevab naist pidev teadmatus ning hirm homse päeva ees. Pereema kardab, et elu tänaval avaldab lastele halba eeskuju ning viib nemadki kord halvale teele. 

«On kohutav oma lapsi sellistes tingimustes näha. Kõige valusam on aga asjaolu, et ma ei saa midagi ära teha,» rääkis pereema väljaandele. 

Tomassil seisab peagi ees kohtumine mittetulundusühinguga Target Housing, mille südameasjaks on ajutiste kodude pakkumine inimestele, kes on saatuse keerdkäikude tõttu hätta jäänud või keda ähvardab kodutuks jäämine, senikaua tuleb naisel omapäi hakkama saada. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles