Majaomanikud pakuvad võimalust suursugune häärber võilevahinna eest ära osta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Suurbritannias on järjekordsed majaomanikud otsustanud oma raskesti müüdavale kodule kinnisvaraloterii vahendusel uued elanikud leida.

Mõned kinnisvaraobjektid lähevad kui soojad saiad, teised aga jäävadki igatsevalt oma uut omanikku ootama. Oma kodu müümisega raskustesse sattunud perekond Walsh on otsustanud oma uhke häärberi ühele õnnelikule loterii vahendusel maha parseldada. Kinnisvaraloterii kasuks otsustanud Walshide perekonna eesmärgiks on müüa loteriipileteid väärtuses 5,8 miljonit eurot.

Miks just selline summa?

Walshide pere häärberi turuväärtuseks on nimelt hinnatud veidi üle 5,8 miljoni euro, vahendab realestate.com.au. 1790. aastal kerkinud maja on aastate jooksul läbinud mitu uuenduskuuri ning on kohe sissekolimiseks valmis. Kuuest magamistoast koosnev eramu viib jalutuskäigule läbi ajaloo.

Perekond loodab detsembri keskpaigaks vajamineva summa kokku saada ning jätta edasine saatuse hoolde. Juhul kui loteriipiletitelt teenitud summa ei vasta perekonna ootustele, pikendatakse tähtaega veel poole aasta võrra.

Foto: realestate.com.au

Uuri lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles