Mustamäel valmib uue aasta lõpul põneva arhitektuuriga kortermaja (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A.H. Tammsaare tee 89a korterelamu.
A.H. Tammsaare tee 89a korterelamu. Foto: AS YIT Eesti

Järgmise aasta sügisel valmib Tammsaare teel üks õige omanäoline uusarendus. 

Kuuekorruseline kortermaja ehitatakse väljakujunenud Mustamäe elurajooni sisekvartalisse. A.H. Tammsaare tee 89a korterelamu projekt on valminud arhitekt Kaja Tuhkaneni kuldsete käte all. 

A.H. Tammsaare tee 89a korterelamu
A.H. Tammsaare tee 89a korterelamu Foto: AS YIT Eesti

Tuleva aasta sügisel valmiva kortermaja tumedale fassaadile lisavad mängulisust kontrastiks olevad heledad detailid koos eri mõõdus ja raamistikus akende ning rõdudega. Kerkiv hoone peaks nii oma vormilt kui olemuselt sobima ideaalselt olemasolevasse keskkonda.

Kahe trepikoja ja liftidega korterelamusse ehitatakse ühtekokku 64 kodu. Kuna korteriostjad on kodu ostes aina nõudlikumad, on B-energiaklassiga kodude ruumilahenduse planeerimisel silmas peetud kaasaja inimese vajadusi. Majas on nii funktsionaalseid ühe- kui ka avaraid neljatoalisi kortereid. Samuti kuulub iga korteri juurde samal korrusel asuv praktiline panipaik, kõikidel korteritel on vaadete nautimiseks lisaks ka rõdu. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles