15 aastat naabrite aluspesu napsanud mees sai tänu endisele abikaasale oma vitsad

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laundry on washing line
Laundry on washing line Foto: Goran Jakuš / PantherMedia / Goran Jakuš

Aluspesust vaimustuses Perry Granville'i pikanäpuamet kestis kuni mehe endine abikaasa ta politseile üles andis.

Aluspesu fetišiga inglise mehe tegevus vältas ühtekokku 15 aastat kuni mehe endine abikaasa ta viimaks pihtide vahele võttis. Granville'i vaimustus pöörles eeskätt naiste aluspesu ümber. Mehe silmateraks olevat aga stringid, mida 39-aastane mees oma naabrite pesunööridelt näppamas käis. 

Varastatud aluspesu hoiustas mees kahes Oxfordshire'i krahvkonnas asuvas garaažis, vahendab dailymail.co.uk. Tabatud mees eitas esmalt oma seotust vargustega, ent võttis lõpuks endise abikaasa ütluste järel siiski süü omaks.

Seadusesilm määras mehele arvukate varguste ning sissemurdmiste eest karistuseks 22 kuu pikkuse tingimisi vanglakaristuse, millele omakorda järgneb 80 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Ühtlasi peab mees tasuma rahatrahvi summas 317 eurot.

«Naiste aluspesu on olnud teie kinnisideeks juba päris tükk aega, kahju, et te ise seda tunnistada ei suuda,» kõlasid mehele karistuse määranud kohtuniku lõppsõnad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles