10 minutiks üksinda jäetud mudilased tekitasid majapidamises kaose

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pics by Caters News - (Pictured: Emma Howes finds house trashed in paint by two children ) - Two troublesome toddlers covered their whole upstairs landing, bathroom and bedroom in paint including their baby sisters FACE. As Emma Howes did a load of washing at home in Witney, Oxford, on August 15, two of her three children, Hollie, four, and Evie, two, slipped away. After just ten minutes of concentration, the 24-year-old mum realised her kids have disappeared and runs upstairs to be greeted by utter devastation. SEE CATERS COPY
Pics by Caters News - (Pictured: Emma Howes finds house trashed in paint by two children ) - Two troublesome toddlers covered their whole upstairs landing, bathroom and bedroom in paint including their baby sisters FACE. As Emma Howes did a load of washing at home in Witney, Oxford, on August 15, two of her three children, Hollie, four, and Evie, two, slipped away. After just ten minutes of concentration, the 24-year-old mum realised her kids have disappeared and runs upstairs to be greeted by utter devastation. SEE CATERS COPY Foto: CATERS NEWS / Caters News Agency

Pättust täis mudilastel kulus vaid kümme minutit, et võõbata üle kogu ülemine korrus ning lisada veidi värvi ka oma väikeõe palgeile.

Kolme lapse ema Emma Howes jättis oma mudilased kümneks minutiks üksinda. Pesu pesemisega ametis olnud pereema üllatus oli aga suur, kui silme alt lipsanud võsukesed vaid loetud minutitega ülakorruse pea peale pöörasid.

Foto: SOTHEBYS / CATERS NEWS / Caters News Agency/ Scanpix

Howesi sõnul olevat nelja-aastane Hollie ja kahe-aastane Evie avastanud voodialuse värvikasti, mis oli küll vanemate poolt lukku pandud, ent mis paraku õnnetul kombel tirtsudel käest kukkus, vahendab dailymail.co.uk. 

Foto: Joseph Anthony/Caters News / Caters News Agency/ SCANPIX

«Kast kukkus neil käest ning värvipotid lendasid mööda elamist laiali,» märkis Howes väljaandele. Lisaks korralagedusele ning määrdunud pindadele, sai oma jao ka pere noorim liige – 11-kuune Connie, kelle nägu ehtisid pea sama uhked sõjamaalingud, mis Howeside pere seintel ja põrandatel.

Foto: SOTHEBYS / CATERS NEWS / Caters News Agency/ Scanpix

Pereema avastas lapsed vannis tantsimas. Vanemalt tütrelt aru pärinud Howes sai aga üsna lihtsa vastuse osaliseks. «Emme, ma olen rokkstaar,» kõlasid väikese Hollie sõnad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles