Paari soetatud kodu andis 24 tundi hiljem otsad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise paari tohutu ebaõnn.
Inglise paari tohutu ebaõnn. Foto: Claudio Divizia / PantherMedia / Claudio Divizia/ Scanpix

Inglise paari soetatud kodu näitas napid 24 tundi hiljem oma tõelist palet.

Emma Ginnever ja Thomas Drummond seisid ühise kooselu lävel. Üheskoos soetatud kodu Glasgow linnakeses on aga paari kannatuse jaanuarikuust saati korralikult proovile pannud.

99 548 euro eest soetatud kodus ilmnes nimelt ehituspraak ehituspraagi järel ning seda napilt 24 tundi peale kodu soetamist. Lisaks oli korralikult toestamata maja tõsises vajumisohus.

«Me kolisime reedel sisse ning juba järgmisel päeval märkasime lekkivat köögilage,» rääkis Ginnever väljaandele. Asjatundjate ning eelmiste omanikega ühendust võtnud naine sai aga kõikidelt osapooltelt üsna põhjapaneva vastuse - soetatud kodu polnud piisavalt ohutu. Mis veelgi hullem - kinnisvara vahendanud firma pühkis oma käed vahejuhtumist puhtaks ning keeldus koostööd tegemast. 

«Mulle tundub see lõputu lahinguna. Jaanuarikuust saati oleme seisnud silmitsi pidevate probleemidega. Me ei ole saanud ühist kodu nautidagi,» märkis Ginniver. Naise sõnul kulub nende edasine eelarve kodu taastamisele ning ohutuks muutmisele. Ginniver paneb sealjuures inimestele südamele, et nad oma kodu ehitusliku poolega kahtlemata enne selle soetamist lähemalt tutvust teeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles