Sissetungijad jätsid renoveeritavasse majja häbematu protestimärgi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissetungija.
Sissetungija. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise paari renoveerimisjärgus kodu langes üsna veidra sissetungi ohvriks - alarmi peale jooksu pistnud varganäod lahkusid küll tühjade käte, ent äärmiselt jämeda kättemaksuga.

Tänu kaugjuhitavale valvesüsteemile jõudis paar vähem kui 15 minutiga oma renoveeritavasse majja. Röökiva alarmi peale jooksu pistnud varganägudel ei õnnestunud küll midagi kaasa haarata, ent neist mahajäänud protestimärk rääkis iseenda eest.

«Vargad sisenesid ühe vana akna kaudu,» lisas tundmatuks soovida jäänud koduomanik. Prestatyni linnakese naine on veendunud, et pikanäpumehed ihusid eeskätt kinnisvaral olevatele tööriistadele hammast, vahendab dailypost.co.uk

«Objektile sisenedes läks alarm tööle ning ma arvan, et sissetungijad lihtsalt ei osanud seda ette näha,» lisas ta. Kättemaksuks jätsid varganäod kinnisvarale oma väljaheited ning urineerisid igas ilmakaares.

Lisaks said häbitud vargad jaole renoveeritava maja võtmetele, mistõttu koduomanikud nüüd lukke vahetama peavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles