Pinteresti uuring selgitas välja parima aja uuenduskuuriks oma kodus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinteresti uuring.
Pinteresti uuring. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pinteresti uuringu kohaselt peavad koduomanikud parimaks uuenduskuuri ajaks esimest sügiskuud.

Pinteresti inspiratsiooniportaal viis Suurbritannia kasutajate seas läbi uuringu, milles sooviti välja selgitada, millal sooviksid sealsed elanikud kõige meelsamini oma kodudes uuenduskuuri teha.

Uuringust selgus, et lausa 55 protsenti küsitletuist eelistaks oma kodu värskendada suvesooja kadudes, vahendab idealhome.co.uk. Portaali sõnul on sügis inimeste jaoks justkui uus algus, mil hakatakse taas kodu ümber mõtteid mõlgutama ning inspiratsiooni koguma. 38 protsenti uuringus osalejatest oli veendunud, et parim kuu väikesteks uuendustöödeks ning elustiili muudatusteks on september.

51 protsenti naistest märkis sealjuures oma esmaseks prioriteediks kapitühjenduse ning inventuuri koduses majapidamises. Samal ajal kui meestest pidas seda tähtsaks vaid 35 protsenti küsitletuist. 37 protsenti vastanutest tunnistas aga, et igatsevad tegusa suve järel lihtsalt veidi aega iseendale.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles