Nutikas nipp: nõudepesumasinasse tuleks igal pesukorral lisada äädikat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõudepesumasin.
Nõudepesumasin. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Olgu su nõudepesumasina pesuvahend kui tahes hea, kui lisad igal pesukorral masinasse äädikat, üllatavad pesemistulemused sind korralikult.

Nimelt on äädikas väga tõhus nõude loputamise vahend. Eriti suurepäraseks abivahendiks on see majapidamistes, kus väga kare vesi, vahendab Apartment Therapy. See eemaldab nõudelt veejäljed.

Kui oled nõudepesumasinat avades tihti avastanud, et nõud, mis peaksid puhtad olema, on veejälgi täis, on äädikast sulle kindlasti abi.

Kuna söögiäädikas on pisut liiga kange vahend, et seda masina loputusaine sahtlisse lisada, tuleks see panna kausiga masina ülemisele riiulile enne, kui nõudepesumasina tööle paned. Sedasi on tagatud, et klassid, millele kare vesi kõige suurema tõenäosusega jälgi jätab, äädikaveega puhtaks saavad. 

Äädikaga on tagatud, et masinast väljuvad ainult säravad klaasid ja enam pole vaja oma pead sellega vaevata, kust parim nõudepesuvahend leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles