Patust puhtaks: narkoüledoosist taastuv Demi Lovato müüb oma Hollywoodi häärberit

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: theagencyre.com

Uimastitega pahuksisse sattunud staar on pööranud uue lehekülje ning müüb oma Hollywood Hillsi häärberit, kust ta veidi enam kui kuu aega tagasi teadvusetult leiti.

24. juulil oma kodust teadvusetuna leitud Lovato alustab uuelt lehelt. Mitmeks kuuks võõrutusravile määratud 26-aastane neidis on jätmas hüvasti pahelise minevikuga ning müüb sellega seoses ka oma Hollywoodi häärberit, turuväärtusega 8,13 miljonit eurot.

«Ta maja on müügiks. Demi paraneb ning on jätnud oma mineviku selja taha,» märkis anonüümseks jääda soovinud allikas väljaandele thesun.co.uk.

Foto: theagencyre.com

Lauljatari valgusküllane häärber paikneb üsna vaikses elupiirkonnas, kuhu võõrad jalad naljalt juba ei eksi. 1979. aastal kerkinud häärber paikneb 5,564 ruutmeetrisel kinnistul. Suurtest turvaväravatest ümbritsetud krunt pakub lisaks hingematvaid vaateid Vaiksele ookeanile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles