Uuring: vanematekodust väljakolimise aeg on nihkunud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanematekodust väljakolimise aeg on nihkunud.
Vanematekodust väljakolimise aeg on nihkunud. Foto: Pexels / CC0 Licence

Suurbritannia kinnisvarabüroo Manning Stainton viis enam kui 3000 inimese seas läbi küsitluse, mille eesmärgiks oli välja selgitada parim vanusevahemik vanematekodust välja kolimiseks.

Suurbritannia elanike seas läbiviidud uuring paljastab nii mõndagi põnevat. Noored, vanuses 18-34 eluaastat, leiavad, et viimane aeg vanematekodust välja kolimiseks võiks olla 28. eluaastal. Vanem generatsioon, vanuses 55-64 eluaastat, leiab seevastu, et see aeg võiks saabuda 32. eluaastal.

Suurbritannia vananeva elanikkonna ning ülekuumenenud kinnisvaraturu valguses võib üha enam nimelt täheldada tendentsi, kus ühe katuse all elab kaks kuni kolm erinevat generatsiooni, vahendab idealhome.co.uk. Noorema ja vanema generatsiooni ühine kooselu on saamas halliks argipäevaks ning elu lävel seisvad noored ei kiirusta enam vanemate pesast välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles