Uus menukas siseviimistlusvõte tekitab inimestes vastakaid arvamusi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Uus siseviimistlusvõte näeb ette, et tapeeti kasutatakse interjööris oluliselt rohkem ja julgemalt: efektseinte asemel kaetakse nüüd suuremustriliste tapeetidega ruumi kõik seinad.

Kui siiani oli iseenesestmõistetav, et julge mustriga tapeet käis ruumis vaid ühte seina, et mitte liiga lämmatavana mõjuda, siis uus siseviimistlustrend näeb ette teistsugust lähenemist: mustrilise tapeediga kaetakse ruumi kõik seinad ja see ei tähenda, et sisekujundusega siis tagasi hoitaks, ka see on kirju, vahendab Pure Wow.

Foto: VidaPress

Paljud sisustuseksperdid on seda meelt, et tegemist ongi õige lähenemisega: aktsentsein näeb nende hinnangul välja nagu pooleli jäänud remont, lõpetamata sisekujundus. Kui tapeedi kasuks juba otsustada, peaks seda selle koolkonna hinnangul kasutama ruumi kõigis seintes. 

Sellise viimistluse kasuks otsustamine eeldab kindlasti väga head silma ja oskust panna kõik interjööris kokku kõlama nii, et pilt ei läheks liiga kirjuks. Kuuldavasti sobivad selliseks katsetuseks paremini hajusama suure lillemustriga tekstiiltapeedid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles