Väga levinud viga magamistoa sisustamisel rikub ööune

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ükskõik, kui hästi kontorilaud ka magamistuppa ei passi - ära pane seda sinna.
Ükskõik, kui hästi kontorilaud ka magamistuppa ei passi - ära pane seda sinna. Foto: pixabay.com

Magamistoa sisustamine on paras kunst: tuleb teada, mida seal teed, et ruum toetaks head ööund ega hakkaks sellele vastu töötama. 

Paljud leiavad, et on hea lahendus paigutada lisaks magamiseks vajalikule sisustusele magamistuppa ka kontorinurk. See on üks väga jäme viga, mida tuleks iga hinna eest vältida, kirjutab Apartment Therapy.

Magamistuppa sisustatud kontorinurk ei lase päris kindlasti seda tuba sihtotstarbeliselt kasutada: kuidas peaks saama end välja puhata ja välja lülitada ruumis, mis on läbi kontorilaua nii otseselt seotud töö ja kohustustega?

Magamistoa ukse taha peaksid hea une huvides jääma kõik tehnikaseadmed, soovituslikult isegi telefon, et sa enne uinumist seda näppima ja oma ööund rikkuma ei hakkaks. Tead ju ikka, et paar tundi enne magamajäämist peaks olema ekraanivaba aeg?

Niisiis jäta magamistuppa vaid see, mida magamiseks vajad. Kontorinurgale leiad kindlasti ruumi ka mujal, näiteks elutoas või miks mitte hoopis köögis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles