Eesti Korteriühistute Liit kutsub osalema korteriühistute foorumil

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Korteriühistute Liit.
Eesti Korteriühistute Liit. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Korteriühistute Liit kutsub osalema korteriühistute 21. foorumil. 

Eesti korteriühistute juhid, haldurid ning ühistuliikmed on oodatud 9. oktoobril Tallinnas toimuvale Eesti Korteriühistute foorumile. 

21. korda toimuval foorumil võetakse luubi alla esimene aasta uue korteriomandi- ja korteriühistuseaduse saatel. Lisaks heidetakse veidi valgust jäätmeveoga seonduvatele probleemidele ja lahendustele. Käsitlemata ei jää ka korteriühistu põhikirjast tulenevad nüansid ning üldkoosoleku ja korduskoosoleku korraldamise kord. 

Foorumil jagatakse teavet korteriühistute registri kasutamise, korteriühistu kui tarbija õiguste ja kohustuste ning riiklike toetuste kohta.

Foorumil antakse üle auhinnad 2018. aasta korteriühistute konkursi võitjatele. Eesti Korteriühistute 21. foorumit toetavad Justiitsministeerium ja Tallinna linn. Foorum kuulub EV100 sündmuste programmi.

Foorumil osalemiseks on vajalik eelregistreerimine aadressil  ekyl@ekyl.ee või telefonil 627 5740 kuni 24. septembrini 2018! Lisainformatsiooni foorumi päevakava ning toimumisaegade kohta leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles