Uuring: enam kui pool koduomanikest jääks ootamatute külaliste ees häbisse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas ka sina jääksid ootamatute külaliste ees häbisse?
Kas ka sina jääksid ootamatute külaliste ees häbisse? Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/ Scanpix

Oxfordi ülikooli uuring paljastab nii mõndagi põnevat koduomanike harjumuste, hirmude ja häbiplekkide kohta. 

Oxfordi ülikooli teadlaste eesmärgiks oli välja selgitada inimeste igapäevaharjumustest tulenevad kitsaskohad ning puudujäägid. Selgub, et väga paljude inimeste elu on nende kontrolli alt väljas. 

65 protsenti uuringus osalenutest tõdes, et ootamatute külaliste korral jääksid nad ilmselt kodus valitseva korralageduse pärast külastajate ees häbisse, vahendab dailymail.co.uk. Üks inimene viiest leiab sealjuures, et neil puudub, olenemata valdkonnast, kontroll oma elu üle.

26 protsenti ehk veidi enam kui veerand vastanutest tõdes, et nad ei ole rahul ei oma majapidamise, karjääri ega ka sõprussuhetega. 54 protsenti vastanutest väldib igapäevaste eesmärkide täitmist ning koguni kaks lapsevanemat kümnest ei suuda pesu pesemisega hakkama saada.

Hea lugeja, kuidas on lood sinu majapidamises?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles