Valgete interjööride hulluse lõpetab päris üllatav värv

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Pärast aastaid kestnud valge interjööri hullust on inimesed sellest lõpuks väsinud ja unistavad millestki ristivastupidisest. Siin see on: must interjöör.

Sisustusportaali ApartmentTherapy andmetel on must sisekujunduses üha trendikamaks muutunud. Musta võidukäik algas väikestest detailidest: tasapisi hiilisid interjööridesse mustad kardinad, mustad mööblitükid. Siis hakkasid mustaks muutuma ka seinad.

Praeguseks on asi läinud juba mustadest efektseintest kaugemale: julgemad võõpavad mustaks terveid tube kartmata, et see liiga masendav saab. Vastupidi: musta fännide hinnangul muudab see värv toa dramaatilisemaks ja hubasemaks.

Foto: VidaPress

Kes päris musta peale välja minna ei julge või tahab midagi pisut elavamat, võib katsetada ka tumesinise ehk navy tooniga. 

Musta või tumesinise kasutamisel tasub siiski arvestada, et sel juhul peaks tegu olema pigem suure ruumiga, kuhu tuleb palju päevavalgust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles