Ühest eriarvamusest raevunud naine terroriseerib naabreid juba kaks aastat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loretta Diplacido terroriseeris kaks aastat naabreid, kes tema lapselast oma batuudile ei lubanud.
Loretta Diplacido terroriseeris kaks aastat naabreid, kes tema lapselast oma batuudile ei lubanud. Foto: Mark Duckworth / SWNS.com / Scanpix

Naabrite peale kaks aastat tagasi vihastanud naine ei suutnud oma pahameelest kuidagi üle saada ning asus kõrvalmajas elavat viieliikmelist peret terroriseerima.

54-aastane Suurbritannias Leedsis elav Loretta Diplacido vihastas naabermajas elava pere peale kaks aastat tagasi, kui nood ei lubanud Diplacido lapselapsel kasutada oma batuuti, vahendab The Sun.

Naabermajas elav 42-aastane Mark Duckworth selgitab, et keeldumisel oli täiesti aus põhjus: Diplacido, tema tütar ja lapselaps on varem korduvalt silma jäänud mõõdutundetu käitumisega ning pere ei soovinud neid oma koduaeda.

Sellest sai kõik alguse: esialgu esitas Diplacido nende peale linnavalitsusse erinevaid kaebusi, süüdistades neid näiteks järjepidevas valesti parkimises. Kuid sellega naine ei piirdunud.

Naabreid kohates hakkas Diplacido nende peale sülitama, parkis nende autosid kinni ja lubas neile reaalselt kallale tungida. Lõpuks valas Diplacido Duckworthi ämma, 63-aastase Azadeh Kenti, kuuma teega üle. Kokku tegi Duckworth naabrinaise kohta politseisse 70 avaldust, kuni naine lõpuks arreteeriti.

Loretta Diplacido harrastas muuhulgas naabrite peale sülitamist.
Loretta Diplacido harrastas muuhulgas naabrite peale sülitamist. Foto: Mark Duckworth / SWNS.com / Mark Duckworth / SWNS.com

«Me elasime pideva hirmu all ega julenud oma lapsi õue mängima lasta,» ütleb pereema Sarah Duckworth.

Teega ründamise peale Diplacido küll arreteeriti ja mõisteti süüdi, kuid vanglakaristust sellele ei järgnenud. Sotsiaalmajas elav terrorist on tagasi ja Duckworthid pole asjaga rahul. 

«Me oleme teinud avalduse, et ta siit mujale kolitaks. Me ei saa nii edasi elada,» ütleb õpetajana töötav Duckworth. Tema naine Sarah on korduvalt juba ise kolida tahtnud, kuid samas ei soovita terroriseerival naabril lasta oma tahtmist saada.

Viieliikmeline pere elab raevunud naise pideva terrori all.
Viieliikmeline pere elab raevunud naise pideva terrori all. Foto: Mark Duckworth / SWNS.com / Mark Duckworth / SWNS.com

Kuidas Leedsi linnavalitsus olukorra lahendab, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles