Enne ja pärast: hiirte näritud retrodiivanist saab toa pilgupüüdja

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.danslelakehouse.com

Üks ettevõtlik naine sai enda valdustesse rääbaka, hiirtest rüüstatatud retrodiivani, millest sündis pilgupüüdja tema elutuppa.

Tanya leidis kauni tegumoega retrodiivani päev enne oma suurt kolimist ja teadis, et just see mööblitükk, mis siis, et kohutavas seisus, peab tema uude elutuppa tulema. 

Diivan oli väga õnnetus seisus: selle kangas oli räbaldunud, puitosad osaliselt hävinud. Selgus, et diivani sees elavad hiired.

Sellest hoolimata ei plaaninud Tanya diivanist loobuda, kuigi enda kodus ta seda kasutada ei saanudki. Naine pani pikalt kõrvale raha, et diivan restaureerida lasta, kuid kuna tegu olnuks väga kuluka tööga, otsustasid nad abikaasaga selle kordategemise plaanist lõpuks loobuda ja ostsid uue diivani.

Foto: www.danslelakehouse.com

Umbes samal ajal aitas ta aga ühel sõbral kodu sisustada ja kui tollel tekkis probleem, et ta ei suutnud leida diivanit, mis oleks tema kitsast trepist üles mahtunud, teadis Tanya kohe lahendust: tema retrodiivan käis mugavalt mitmeks osaks.

Niisiis müüs ta diivani sõbrale, aitas valida uut kangast ja otsida restaureerijat. «See oli suurepärane lahendus: nägin, kuidas diivan sai uue elu, aga ei pidanud sentigi kulutama!» naerab Tanya.

Diivani restaureerimine oli suur töö: see sai uue polsterduse, uue kanga, uued jalad. «Rahaliselt oli see väga suur väljaminek, aga poest teist sarnast ei leia,» ütleb Tanya.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles