Noorperet esindanud maakler vaikis maja sünge mineviku maha

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorperel polnud õrna aimugi maja süngest minevikust.
Noorperel polnud õrna aimugi maja süngest minevikust. Foto: Pexels / CC0 Licence

California viieliikmeline pere sai loodetud unistuste maja asemel midagi sootuks jubedamat.

Neljast magamistoast koosnev eramu Los Angelese Brentwoodi naabruskonnas on pealtnäha nagu iga teine. Kodu soetanud perepeade üllatus oli aga suur, kui nende postkastialune ühel hommikul lillede ja küünaldega täitus.

Maja ostnud noorperel polnud õrna aimugi soetatud kodu süngest minevikust, mille erinevad tahud neile alles nüüd päevavalgele tulid, vahendab nypost.com.

2016. aastal leiti majast nimelt 16. aastase Kayla Cuevase ja 15. aastase Nisa Mickensi surnukehad. Noorte neidude kehad olid tükeldatud samas kandis tegutseva jõugu poolt. Mis veelgi hullem - lahkunud Kayla ema jäi mõned nädalad tagasi sama maja ees toimunud mälestuspäeval auto alla ning hukkus.

«Meid müügiprotsessis esindanud maakler ei maininud sõnakestki maja mineviku kohta, vastasel juhul oleks maja kindlasti müümata jäänud,» märkis kodu soetanud pereema.

Maja müügiga seotud maakler endal süüd ei näe ning veeretab vastutuse noorpaari palgatud maakleri õlgadele, kes pidanuks maja kahtlase mineviku juba ammu päevavalgele tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles