Fotod: Pirital pakutakse müügiks uskumatu sisustusega kodu (5)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Pirital ootab uut omanikku maja, millesarnaseid, nii seest kui väljast, näeb siinmail ikka pigem haruharva. Vaata ise järele!

Maja, mida müügiks pakutakse, asub Pirita-Kosel Helmiku tänavas. Juba hoone välisilme on pilkupüüdev ja suursugune, kuid eriti hämmastav on see, mis seinte vahele jääb. 

Foto: city24.ee

2011. aastal ehitatud maja on pea täielikult stiilipuhas ja stiil, mida siin on kasutatud, on niisugune luksuslik antiik, mida täna Eestis väga harva kohtab. Ainukeseks komistuskohaks maja juures on majapidamisruum, aga olgem ausad: seda on ka väga raske sellesse stiili sobituma panna.

Foto: city24.ee

Mõistagi on siseviimistluses kasutatud kalleid viimistlusmaterjale: põrandaid katab graniit, marmor ja tamme täispuitparkett. Kõik uksed on valmsitatud tamme täispuidust, kõik aknalauad ning töötasapinnad kivist. Seintel struktuurkrohv, vedeltapeet ning tapeet. Köögis ja tubades on Itaaliast pärit sisustus ja valgustus.

Foto: city24.ee

Maja esimesel korrusel on lisaks köögile, elutoale ja muudele, pisematele ruumidele, ka 30-ruutmeetrine söögisaal, mis köögiga mugavalt ühendatud. Teisele korrusele jäävad magamistoad ja garderoobid ning vannituba.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Ka maja juurde kuuluv aed on silmatorkav: hästi hooldatud ja läbimõeldud. 

Oluliselt rohkem pilte SIIT.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles