Jabur üllatus: mesinädalatelt naasnud pruutpaar sai sõpradelt läägevõitu vastuvõtu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Serhii Kucher / PantherMedia / Serhii Kucher/ Scanpix

Mesinädalatelt naasnud pruutpaar sai tagasituleku puhul sõpradelt ühe õige roosamannaliku tervituse.

Jenny ja Jonathan Mingeri meeleolukas pulmareis sai pruutpaari tagasituleku järel üpriski roosamannaliku jätkuloo. Paari sõprade jäetud üllatus tuli vastabiellunutele justkui välk selgest taevast.

Värske abielupaari neli sõpra otsustasid nimelt pruudi ja peiu kulul veidi nalja teha ning nende kodu ja sõiduauto roosa teibi sisse mähkida, vahendab thesun.co.uk. Sõpradel kulus ühtekokku kolm tundi ja lugematul hulgal teipi, et endast märk maha jätta. Jonathany ülemused olid seevastu terve öö üleval, et kindlustada vembu kordaminek pruutpaari naasmishetkeks.

«Me jõudsime kell kaheksa hommikul tagasi ja meil kulus ligi pool tundi, et teip paberinoa abil lahti tõmmata,» rääkis 25-aastane Jenny.

Jenny leiab, et sõprade värvivalik võinuks veidi parem olla, Jonathan see-eest ei jõua ära oodata, mil saab ise oma sõpradele vingerpussi mängida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles