Varajast halloweeni kaunistust tõe pähe võtnud naabrid kutsusid hirmust politsei

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halloween on läänekristliku pühakutepäeva eelõhtul 31. oktoobril tähistatav kalendritähtpäev.
Halloween on läänekristliku pühakutepäeva eelõhtul 31. oktoobril tähistatav kalendritähtpäev. Foto: pexels.com

Varajast pühadekaunistust tõe pähe võtnud tähelepanelikud naabrid kutsusid suurest hirmust üleaedsetele politsei.

Halloweeniks valmistuv Becky Muhs suutis mitu nädalat enne pühakutepäeva oma naabritel ihukarvad korralikult püsti ajada. Naise aknale jäetud verine sõnum «Aidake mind!» hirmutas naabreid sedavõrd, et viimased otsustasid telefonitoru järele haarata ning seadusesilma kohale kutsuda. 

Ameerikas Põhja Dakota osariigis elava naisterahva sõnul polnud tal abikaasaga naabrite hirmust ja spekulatsioonidest aimugi, vahendab nypost.com. Pere esimesed häirekellad käivitusid alles naabrite sõnumite peale, milles päriti aru nende heaolu ja turvalisuse kohta. 

Kentsakas vahejuhtum sai punkti möödunud nädalavahetusel, mil pere ukse taha saabunud korravalvurid pildi lõpuks selgeks lõid. Naeruteraapia osaliseks saanud politseinikud lahkusid rõõmsal tujul ning Becky loodud meistriteosel on veel terve kuu aega, et möödujate veri soontes tarretuma panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles