Fotod: Pärnus on turule tulnud haruldane maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Pärnu rannarajooni majad on ühed ihaldatuimad Pärnus. Paljud neist on ühtpidi õnneks tänaseks korda tehtud, teistpidi igatsevad paljud seda head toorikut, mida ise taastada. Siin on üks säärane võimalus.

Pärnu suvisel põhitänaval, Supeluse tänaval, asub silmatorkav villa, mis erineb teistest ümberkaudu asuvatest valdavalt historitsismiperioodist pärinevatest hoonetest.

Foto: city24.ee

Villa on kapitaalremonti vajavas seisukorras, kuigi osa ruume on kaasajastatud - see pakub uuele omanikule suurepärase võimaluse üks Pärnu pärlitest uuele elule aidata. 

Foto: city24.ee

Villa plaanilahendust on nõukogude perioodil muudetud, osa algupäraseid avasid suletud ja mõned juurde ehitatud. Maja on jagatud viieks korteriks.

Foto: city24.ee

Õnneks ei ole muutunud hoone maht, säilinud on ka paljud algupärased sise- ja välisdetailid. Tegemist on suurepärase heimat-stiilis villa näitega, mis võimaldab realiseerida ka kõige julgemaid ideid.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles