Trendihoiatus: dekoratiivsed seinapaneelid trügivad meie kodudesse tagasi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seinapaneelide uus tähelend.
Seinapaneelide uus tähelend. Foto: realestate.com.au

Inimeste huvi dekoratiivsete seinapaneelide vastu on viimasel kahel aastal järsult tõusnud.

Trendidel on ikka kombeks ringiga tagasi tulla. Ka dekoratiivsetel seinapaneelidel on aeg oma peidupaigast välja tulla ning inimeste majapidamistes taas revolutsiooni teha.

Puidust seinapaneelid toovad esile puidu loodusliku ilu ning lisavad asjatundjate sõnul eluruumidesse soojust, eripära ning põnevust. Dekoratiivseid seinapaneele saab kasutada nii tervete seinte katmiseks kui ka dekoratiivse elemendina mõnel üksikul vaheseinal, vahendab realestate.com.au. Lisaks summutavad need müra ning loovad hubasust.

Seinapaneelid lisavad karakterit ning omapära.
Seinapaneelid lisavad karakterit ning omapära. Foto: realestate.com.au

Viimistletud paneele leidub poodides erinevas stiilis ja suurustes ning need sobivad nii klassikalisse kui modernsesse interjööri. Paneelid on kohandatavad igas mõõdus seinale ning neid saab suurema vaevata nii horisontaalselt kui vertikaalselt paigaldada. Küll aga tasub olla ettevaatlik nende monteerimisega niiskevõitu ruumidesse - ümbritseva keskkonna muutustele reageeriva puidu välimus ja omadused võivad ajapikku lihtsalt kahjustuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles