Üksikema otsib üksikvanemat, kellega kodu ja meeldivat seltskonda jagada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise üksikema otsib seltsi ja tuge.
Inglise üksikema otsib seltsi ja tuge. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise üksikema pakub majutust üksikvanemale, kelle seltsis oma igavust peletada ning üheskoos majapidamise ning laste eest hoolitseda.

Londonis elava 40-aastase Frani kodus seisab üks paaristuba tühjalt. Niisiis otsustas suure südamega ema oma eluruumi välja üürida ning seda ilma igasuguse vastutasuta. Küll aga on kolme lapse emal tulevasele üürnikule teatud nõudmised.

Frani vaateväljas on nimelt teised üksikvanemad, kellega pereema üheskoos argipäeva muresid, kohustusi ja rõõme jagada saaks, vahendab thesun.co.uk. Üksikema viie magamistoaga kodus elavad Frani üheksaaastane poeg, neljaaastased kaksikud ning kaks hiirekuningat lisaks. Ettevalmistused üürniku sissekolimiseks on juba tehtud ning Fran ootab pikisilmi kedagi, kellega loodetavasti eluaegne sõprussuhe sõlmida.

«Oma kodu jagades loodan toredale seltskonnale ning üürniku moraalsele toele, ühtlasi loodan oma kodust luua keskkonna, kus on lastel hea kasvada,» kirjutas Fran oma kuulutuses. Frani helde pakkumine on sotsiaalmeedias lumepalli kombel veerema läinud ning inimeste kiidusõnadel ei paista lõppu tulevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles