Fotod: Tallinna südalinnas mere ääres müüakse ajaloolist pärli (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinnas Kalamajas on haruldases vabariigiaegses majas müüa täielikult renoveeritud korter.

1937. aastal ehitatud majas on müüa merevaadetega korter. 

Maja on täielikult renoveeritud 2008 aastal. Renoveerimise käigus sai algupäraselt neljakorruseline kivimaja juurde ühe korruse, vahetatud kõik maja kommunikatsioonid, kuid säilitatud on eestiaegset hõngu, korteritel on ühesugused ilusad täispuidust välisuksed. 

Foto: KV.EE

Korteris on elamispinda 75,5 ruutmeetrit. Kodu moodustavad köök-söögituba ja liigendatud elutoa tsoon, kaks magamistuba, vannituba ja külaliste tualettruum. Elamispinnale lisandub katusega rõdu pindalaga 8,5 ruutmeetrit ning panipaik soklikorrusel 6,8 ruutmeetrit, moodustades korteri reaalosa suurusega 90,8 ruutmeetrit.

Foto: KV.EE

Korteri aknad avanevad kolme suunda, päike liigub päeva jooksul elutoast magamistuppa, õhtupäiksega köök-söögitoast avaneb merevaade!

Korter on täielikult renoveeritud 2011. aastal kasutades väga kvaliteetseid siseviimistlusmaterjale- laed ja seinad lubikrohvitud, avatud köök-söögitoas on eksponeeritud punane telliskivisein. Vannitoas osaliselt lubikrohv ja märgaladel tadelakt + kahhelplaat. 

Foto: KV.EE

Korteris on kõrged laed ca 3 m. Tubadele on paigaldatud originaalsed renoveeritud vanad puidust uksed, kõrgusega 2,75m ja tammepuidust aknalauad. Tubade põrandatel kvaliteetne õlitatud tammeparkett. Vannitoas, tualettruumis ja esikus põrandasoojendusega keraamiline plaat. 

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles