Manhattani kõrguvate pilvelõhkujate vahelt leiab sotsiaalmeediamõjutajate pühapaiga

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manhattan, New York.
Manhattan, New York. Foto: Aliaksei Skreidzeleu / PantherMedia / Aliaksei Skreidzeleu/ Scanpix

Kõrghoonestusega jõesaarelt Ameerikas leiab ühe 222,9 ruutmeetrise katusekorteri, millel ei ole küll ühtegi elanikku, ent mis pakub parajalt pinget nooblitele Instagrami kasutajatele.

Sotsiaalmeediamõjutajate tipptund on saabunud. Ameerikas antakse üürile 222,9-ruutmeetrine penthouse, mis on mõeldud sotsiaalmeediamõjutajatele, eeskätt aga Instagrami kasutajaile.

Maitsekal korteril on ka üsna krõbe hinnasilt - 15 000 USA dollarit ehk veidi enam kui 13 037 eurot, vahendab apartmenttherapy.com. Korter ulatab sotsiaalmeediamõjutajaile abikäe, aidates neil kiiremini ja edukamalt, kas oma brändi või tooteid reklaamida ja müüa.

Iselaadi kontseptsioon on igal juhul lumepalli kombel veerema läinud ning šikk katusekorter on sotsiaalmeediamõjutajate poolt oktoobrikuu lõpuni broneeritud.

«Kas Instagram ei loo mitte võltsreaalsust? See korter ei ole minu jaoks otseselt valemulje jätmiseks - see on justkui omaette töökoht, kus saab igapäevaseid tööülesandeid täita,» märkis HBFIT ilu- ja tervisefoorumi asutaja Hannah Bronfman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles