Kiuslik naabrimees on pensionieas üleaedsete elu tuksi keeranud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutuled.
Jõulutuled. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuldses eas inglise abielupaar on pea aasta kannatanud üleaedse kiusu. 

Joanne ja Geoff Britton kolisid neli aastat tagasi eemale kõrvu summutavast linnamelust. Abielupaar soovis rahus ja vaikuses oma pensionipäevi veeta ning loodusele lähemale kolida. Tregatilliani küla oma elukohaks valinud abielupaaril ei olnud toona õrna aimugi, millised naabrid neid ees ootavad, vahendab mirror.co.uk.

Brittonite õudusunenägu sai alguse möödunud aasta novembrikuus, mil trotsi täis naabrimees oma kodu jõulurüüsse ehtis. Vilkuvad tuled ehivad üleaedse maja tänase päevani. «See on tõesti ärritav - tuled põlevad kogu aeg. Me elame küll maakohas, ent kogu looduslik ilu on tulede tõttu kaotsi läinud,» rääkis Brittonite naaber Pat Trevarton.

Mis veelgi hullem - naabrimeest korrale kutsudes said murelikud naabrid mõnitava naeru ja veelgi nõdrameelsema vastuse osaliseks. Sappi täis naabrimees lubas nimelt iga kaebuse peale veelgi enam jõulutulesid üles riputada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles