Geniaalne nipp aitab väikelapsel öö läbi ärkamata magada (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magav beebi. Pilt on illustratiivne.
Magav beebi. Pilt on illustratiivne. Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Pea kõik lapsevanemad teavad, kui õnnistatud on see aeg, mil laps lõpuks ärkamata läbi öö magab. Selle saavutamine võib olla aga paras peavalu. Ühel emal on hea lahendus.

Laura Gerson leidis suurepärase nipi, mille abil oma väikese tütre Amelia öö läbi magama sai, vahendab House Beautiful.

Selleks jättis ta õhtul tütre voodisse vähemalt kümme lutti. Nimelt oli Amelial komme uinud lutiga, nagu paljudel teistel alla aastastel lastel. Magades aga pudenes lutt suust ja läks kaduma. Kui Amelia seda läbi une otsima hakkas ja ei leidnud, ärkas ta alati üles. 

Luttidega varustatud voodis suurenes tõenäosus, et üks lutt ikka käeulatusse jääb, märkimisväärselt. Nii ei seganud luti puudumine enam Amelia und ja ta hakkas magama 12 tundi jutti.

Amelia on praegu 11 kuune ja öö läbi maganud juba kolmandast elukuust peale. 

Tõsi: mingil hetkel tuleb laps lutist võõrutada ja siis võib asi uuesti problemaatiliseks kujuneda, aga vabalt võib ka juhtuda, et selle aja peale on öö läbi magamise harjumus juba nii tugev, et seda luti puudumine ei mõjuta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles