Pildid: väga huvitava lahendusega lastetuba

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Lastetuba ei pea olema värvikirev paik, kus väsitav olla nii lastel kui täiskasvanutel. See ruum siin tõestab, et ka laste magamis- ja mängutoas on võimalik kasutada väga stiilseid lahendusi.

See pealtnäha väga väike lastetuba on sisustatud nii nutikalt, et siin jääb ruumi kolme lapse vooditele ja lisaks veel arvukatele panipaikadele. Ka mänguruumi on põrandal piisavalt, vahendab Contemporist.

Ruumi disain on väga silmatorkav: erinevalt tavalisest värvikirevast lastetoast annab siin tooni rikkalikult kasutatud puit. Kujundamisel on inspiratsiooni saadud karukoopast.

Foto: contemporist.com

Põrandal on kahekohaline sahtelvoodi, kolmas voodi peidab end panipaikade kohal lae all. Nii mahub pealtnäha tagasihoidlike ruutmeetrite arvuga tuppa väga hästi ära kolm last. 

Ülemisse voodisse pääseb kas redelist alumise voodi jalutsis või siis mööda seina külge kinnitatud ronimiskive. Kas ei näe välja justkui tõeline unistuste tuba?

Foto: contemporist.com

Vaata rohkem fotosid SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles