Enne ja pärast: igavast madalast majast saab modernne häärber

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

See 50ndatel ehitatud maja oli oma paremad päevad ammu ära elanud. Põhjalike ümberehituste käigus sündis pisikesest madalast majast korralik kaasaegne häärber.

Vancouveris Kanadas asuv maja kuulub neljaliikmelisele perele ja oli enne üsna armetus seisukorras. Põhjalike ümberehituste käigus lisati majale üks korrus. Maja sai arhitektuuriliselt väga põnevalt lahendatud, vahendab Contemporist. 

Foto: contemporist.com

Uus osaline viilkatus andis võimaluse luua tuppa põnevalt lahendatud ruume. Klaasseinad toovad siseruumidesse palju loomulikku valgust. Esimesel korrusel on elu- ja söögituba, mille taga asub köök. Viimane avaneb tagaaeda.

Foto: contemporist.com

Teisel korrusel on kabinet ja suurim magamistuba ühes selle juurde kuuluva vannitoaga. Kogu majas on kasutatud minimalistlikke ja puhta joonega lahendusi, mis sobivad hästi kokku maja välisilmega.

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles