Endisele abikaasale kohtuvaidluse kaotanud mees lasi oma kodu õhku (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuvaidluse kaotanud mees astus äärmuslikku sammu.
Kohtuvaidluse kaotanud mees astus äärmuslikku sammu. Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

Inglise abielupaari tuline abielulahutus päädis tohutu plahvatuse ning kriminaalkaristusega.

Kaks aastat endise abikaasaga kohtuteed käinud 66-aastasel Ian Clowesil sai kannatus viimaks otsa. Väljatõstmispäeval oma isikliku kodu õhanud meest ähvardab nüüd lisaks kodutuks jäämisele ka kriminaalkaristus, vahendab thesun.co.uk.

Kohtus kaotajaks jäänud Ian süütas kättemaksuks bensiinikanistri, millele järgnes võimas plahvatus ning eramaja teise korruse kokkuvarisemine. Mis veelgi jahmatavam — tohutu plahvatus kärgatas hetkel, mil Ian ja endine abikaasa mõlemad kodus viibisid. 

Põletushaavu ning tõsise trauma saanud Iani pidasid politseinikud haiglas kinni. Mehe endine abikaasa, Elaine pääses aga suuremate kriimudeta.

«Tundub kole kahtlane, et majas just tema väljakolimispäeval plahvatus toimus,» märkis endise abielupaari üks naabritest Steve Purton lisaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles